Produžen rok za prijavljivanje na mts app konkurs

U okviru ove kategorije možete pronaći sve informacije vezane za šeti ciklus mts konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje.
Locked
Eduard Dinov
Posts: 74
Joined: 12 Aug 2014, 10:30

Produžen rok za prijavljivanje na mts app konkurs

Post by Eduard Dinov »

Telekom Srbija obaveštava učenike Matematičke gimnazije u Beogradu, Gimnazije »Jovan Jovanović Zmaj« u Novom Sadu, Prve kragujevačke gimnazije, Valjevske gimnazije, Gimnazije »Bolyai« u Senti, Gimnazije »Svetozar Marković« u Nišu, Gimnazije Kraljevo, Računarske gimnazije u Beogradu, Gimnazije »Bora Stanković« u Nišu, Šabačke gimnazije, Gimnazije »Sveti Sava« iz Požege i Mitrovačke gimnazije iz Sremske Mitrovice, da je rok za prijavu timova za učešće na mts app konkursu produžen do 18. oktobra 2016. godine.

Naime, do 18. oktobra 2016. godine potrebno je da na adresu mtsappkonkurs@telekom.rs pošaljete popunjen formular za prijavljivanje koji možete preuzeti na adresi: http://www.appkonkurs.mts.rs Potrebno je da direktor škole svojim potpisom i pečatom potvrdi prijavni formular.
Rok za predaju gotovih, funkcionalnih verzija aplikacija, ostao je isti - 21. novembar 2016. godine. Predaja se vrši postavljanjem svih potrebnih elementa aplikacije, sadržanih u uslovima konkursa, na forum koji je namenjen učesnicima konkursa: http://forum.appkonkurs.mts.rs uz prethodno registrovanje na forum.
Uslovi mts app konkursa.docx
(25.99 KiB) Downloaded 668 times
Pozdrav,
Vaš mts app tim
Locked