Informacija o prezentacijama

U okviru ove kategorije možete pronaći sve informacije vezane za šeti ciklus mts konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje.
Locked
Eduard Dinov
Posts: 74
Joined: 12 Aug 2014, 10:30

Informacija o prezentacijama

Post by Eduard Dinov »

Dragi učesnici mts app konkursa,
Čestitamo vam na sjajnim idejama i trudu uloženom u razvijanje aplikacija. Nadamo se da ste tokom tog procesa naučili neke nove stvari o aplikacijama, programiranju, ali i da ste uvideli da se u vama budi pravi preduzetnički duh. Pozivamo vas da nam predstavite svoje aplikacije u utorak, 6. decembra, u Startit centru u Beogradu, u Savskoj ulici br. 5.
Početak prezentacija predviđen je od 11h, a timovi će za predstavljanje aplikacije i odgovore na pitanja imati na raspolaganju sedam minuta. Molimo vas da dođete pola sata pre početka prezentacije.

U prilogu se nalazi raspored predstavljanja timova i okvirna satnica.
Attachments
mts app konkurs redosled prezetnacije.docx
(14.74 KiB) Downloaded 753 times
Pozdrav,
Vaš mts app tim
pavlovicluka
Posts: 4
Joined: 15 Nov 2016, 21:17

Re: Informacija o prezentacijama

Post by pavlovicluka »

Poštovani,

Interesuje me da li je zamišljeno da prezentacije budu odrađene recimo u PowerPoint-u ili Prezi-u ili isključivo kroz priču i prikazivanje mogućnosti aplikacije direktno na telefonu.

Pozdrav,
Luka Pavlović
Eduard Dinov
Posts: 74
Joined: 12 Aug 2014, 10:30

Re: Informacija o prezentacijama

Post by Eduard Dinov »

Zdravo Luka,

Nema ograničenja u načinu predstavljanja aplikacije. Verujemo da je, ipak, najbolje da sve funkcionalosti aplikacije budu prikazane na samom telefonu. Moguće je i kombinovati PowerPoint prezentaciju i prezentaciju putem telefona, samo vam skrećemo pažnju da imate sedam minuta za vaš nastup i odgovore na pitanja žirija.
Pozdrav,
Vaš mts app tim
null
Posts: 11
Joined: 05 Oct 2015, 17:26

Re: Informacija o prezentacijama

Post by null »

Iz iskustva, nećete stići pola stvari koje planirate da ispričate (što ne znači da ne treba spremiti nešto za svaki slučaj), jer u tih 7min ulaze i pitanja žirija koji će vas prekinuti u nekom trenutku da im objasnite nešto, i onda će se oni nadovezivati svojim pitanjima. Prošle godine je svaka iole kompleksnija aplikacija premašila (tadašnji) rok od 5min. Postoji projektor koji će se povezivati na telefon, kako bi svi mogli da vidimo šta radite, i to uglavnom bude sasvim dovoljno. Još nešto - ako je struktura žirija ostala slična, računajte da većina nema dodirnih tačaka s programiranjem, tako da nema potrebe udubljivati se u tehničke detalje, već cela prezentacija treba da bude usmerena ka krajnjem korisniku.
null
Posts: 11
Joined: 05 Oct 2015, 17:26

Re: Informacija o prezentacijama

Post by null »

Povlačim to, spremajte prezentacije (ne nužno .ppt), pogotovo ako ste počeli da zaboravljate šta ste sve implementirali (ili vam je prehlada otišla na sinuse).

(Pozdrav za žiri, nadam se da ste dovoljno radoznali da posetite adresu koju ste mi dodelili u pretraživaču ili držite i prevlačite u svim smerovima ono što se nalazi na ekranu)
Locked